Welkom (verplicht lezen)

Ga naar beneden

Welkom (verplicht lezen)

Bericht van eneRt op zo jan 17, 2016 10:57 am

Welkom op het CtrlAltElite forum.

Dit forum is ontstaan om zo beter met elkaar te kunnen communiceren, vooral voor de clanwars. Berichten verdwijnen uit de chat en op die manier krijgen we een hoop langs elkaar heen gelul. Blijvende belangrijke mededelingen kun je vanaf nu dus op dit forum lezen.

Het forum is verborgen voor niet-leden, je wordt automatisch lid na 1 post. Dus stel jezelf even voor in de nieuwe leden sectie en je kan verder het forum bekijken. Jezelf voorstellen hoeft niet meer te zijn dan je naam en eventueel iets over je speelcarriere in Clash of clans, wat je zelf kwijt wil is prima.
Toegang tot de clanwars sectie heb je pas als je "oudste" ben op het forum. Als je al een lid bent in de clan zal je na je aanmelding zo snel mogelijk oudste gemaakt worden door 1 van de leiders.

Nu wat over de clan.

Onze clan bestaat sinds Juni 2014 en is opgericht door Kluizenaar en mij. We zijn samen opgegroeid in Team Kratje onder leiding van Khaleesi, tot we zelf een clan wilde beginnen en we afscheid hebben genomen. Al snel volgden meer vrienden van ons en zo hebben we vanaf het begin een trouwe vaste leden basis. Azu is al sinds het begin Co-leider geworden samen met Straga. BIGGIDI heeft nu Straga zijn plek ingenomen maar we hebben dus nog steeds 4 leiders. Azu, Kluizenaar, Biggi en ik. We wisselen het leiderschap om de 2 weken af om het fris te houden en een dictatuur te vermijden.
Op het moment hebben we 3 co-leiders die ons helpen met het sturen van de clanwars, iedereen helpt met aanvallen en helpen met het maken van beslissingen.

Onze clan is voornamelijk een war clan. Goed aanvallen in clanwars is dus belangrijk, maar inzet het allerbelangrijkst. Onze clan zit vol met behulpzame mensen die elkaar graag helpen met hun aanvallen, zolang je tips kan opvolgen en serieus aanvalt komt dat dus wel goed. Val je ongeïnteresseerd aan, neem je je tijd niet, vergeet je regelmatig een aanval, dan zal gauw blijken dat er voor jou geen plek is in onze clan.
Daarnaast is respect erg belangrijk bij ons, kortom: niet vloeken, geen ziektes, geen asociaal gedrag.

Al met al zijn we zo moeilijk niet hoor, ben je nieuw in de clan of op hier forum? Veel plezier, gedraag je, dan kunnen we met z'n allen de beste worden! king

eneRt
Admin

Posts : 25
Join date : 13-01-16
Age : 31

Profiel bekijken http://cae-iq.forumactie.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven

- Soortgelijke onderwerpen

 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum