Kluizenaar

Ga naar beneden

Kluizenaar

Bericht van Kluizenaar op zo jan 17, 2016 6:21 pm

Hellow,

Noem me maar kluizenaar, want echte naam blijft verborgen voor de meeste van jullie. Dat is gelijk een statement dat je alleen zegt wat je kwijt wil op dit forum over jezelf! Ik ben één van de oprichters van de clan samen met eneRt. Ik ben 26 jaar oud, trots getrouwd met "elizaw", eigenaar van een klote maar mooie kat die ik "Suffie" noem uit protest. Verder ben ik sociaal, gezellig, soms streng, en help ik graag anderen naar een ander niveau, en kun je altijd je hart luchten en zal ik luisteren. (Onderwerp maakt niet uit)

In clash ben ik vaak aanwezig, ben ik expert in de gowiwi strategie, kan ik ook wat zeggen over gowipe en goho aanvallen. Ik doneer veel, maak graag troepen op verzoek voor je. Ook ben ik voor een nette chat, dus geen vloeken, ernstige ziektes en persoonlijke aanvallen op mensen. Geef ik advies wanneer nodig, zal ik iedereen serieus nemen en ben altijd in voor een geintje. Geen vieze gesprekken voor 10 uur 's avonds als het kan.

In de clan wil ik graag de war naar een hoger niveau brengen door mensen effectiever te laten aanvallen, goed als team samen te werken en meer activiteit in de war te krijgen. Voor de clan zelf zet ik me in voor een gezellige, diverse en evenwichtige clan, waar mensen met plezier in spelen.

Doei. bounce

Kluizenaar

Posts : 28
Join date : 14-01-16

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum